checkmark Snabb leverans 1-3 dagar checkmark Fri frakt på alla ordrar 5-stars 4.6 / 5 i betyg på Trustpilot

Returpolicy

Ångerrätt
Vid köp av varor på webbsidan har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Du har rätt att öppna och kontrollera varan, i de fall där värdeminskning skett vid öppnandet och kontrollen av varan kommer Casedent AB debitera dig för denna värdeminskning. Varan måste skickas in komplett i dess originalförpackning.

För att utnyttja din ångerrätt så måste du kontakta vår kundservice för instruktioner om hur du går vidare med din retur. Tänk på att du står för risken om produkten skadas eller försvinner när den fraktas tillbaka till oss, se därför till att varan är väl förpackad. Vid retur rekommenderar vi dig att använda ett transportemballage för att på så sätt ge extra skydd åt produkten, exempelvis det som produkten skickades med. Meddela vår support på support@casedent.se med ditt ordernummer för att gå vidare i ditt returärende.
Återbetalningar
Efter mottagandet av din retur sätter vi igång processen med att behandla returen samt att återbetala dig. Vid nekad retur kommer vi att kontakta dig, skäl till nekad retur kan vara saknad av originalförpackning, att returen är inskickad efter ångerfristen löpt ut, eller annat. Processen att behandla din retur är vanligtvis inom 5 arbetsdagar från mottagandet.

Om din retur godkänns kommer din återbetalning att behandlas, och din order kommer krediteras automatiskt till din valda betalningsmetod. Har du betalat med Swish sker återbetalningen omedelbart, har du betalat med Klarna sköter de återbetalningen - vanligtvis inom 3 -5 arbetsdagar. Om du inte mottagit din återbetalning inom 10 dagar, kontakta oss på support@casedent.se så hjälper vi dig vidare.
Reklamation
Vi ersätter endast produkter som är defekta eller skadade. Om du mottagit en defekt produkt, skicka iväg ett mail till oss på support@casedent.se, beskriv problemet och skicka gärna med en bild så ordnar vi en utbytesprodukt.